Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l´ús que fem de les galetes. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Accepto Més Infromació

Corredor d'Assegurances

A Balsells Zaragoza Gestió S.L som Corredors d'Assegurances col-legiats autoritzats per la Generalitat de Catalunya amb AUTORIT. DGPFDEF: J279GC des de fa més de 30 anys

Oferim als nostres clients, Empreses, Autònoms, Particulars / Comunitats , un assessorament Integral estudiant i solucionant tots els possibles riscos derivats al món assegurador.

Assegurances per Empreses

A Balsells Zaragoza Gestió S.L. volem ser el seu soci en l'àmbit assegurador per això tenint en compte la conjuntura actual, estudiem com reduir al màxim els riscos derivats de la seva activitat.

A Balsells Zaragoza Gestió S.L. volem ser el seu soci en l'àmbit assegurador per això tenint en compte la conjuntura actual, estudiem com reduir al màxim els riscos derivats de la seva activitat.

Fidelització de Directius
En el món canviant en que vivim les empreses necessiten implicació i compromís dels càrrecs d’importància per poder assolir els seus objectius, per això a Balsells Zaragoza li podem oferir un pla de fidelització de directius fet a la seva mida.

Responsabilitat Civil
Actualment les reclamacions de danys per tercers son cada cop més freqüents pel que li oferim diverses cobertures reduint aquest riscos al màxim.

  • RC DE DIRECTIUS I GERENTS
  • RC D’EMPRESA
  • RC PROFESSIONAL
  • RC CONTAMINACIO
  • DECENAL EN CONSTRUCCIO

Flotes de Vehicles
Pressupostos especials per flotes de vehicles d’empreses

Defensa Jurídica
Pòlisses per garantir els seus drets contra sancions, inspeccions, problemas amb assalariats, reclamacions.

Transport de Mercaderies
Redüir al màxim els seus riscos de transport terrestre, marítim i aeri tant a nivell nacional com internacional.

Accidents / conveni laboral
Totes les empreses han de contractar una asseguarnça obligatoria que tenen el caràcter de millora voluntària respecte de les que atorga la Seguretat Social.

Assegurances per a particulars

Assegurances a mida de les seves necessitats.

Comunitats de Propietaris
Com a Administradors de Finques col·legiats, sabem com assegurar la seva comunitat obtenint la millor relació qualitat preu del mercat.

Llar
L’assessorem perque pugui mantenir el seu patrimoni d’una manera correcte i professional pel seu valor just

Vida / Orfandat /Accidents
Davant d’un imprevist una assegurança de vida pot ajudar a la seva família a tirar endavant.

Salut
Protegir als nostres i tenir la tranquil·litat que davant de qualsevol malaltia o urgència estaran atesos de manera professional i personalitzada es essencial. Tenim una gran varietat d’assegurances mèdiques que segur que s’adaptaran a ales seves necessitats.

Estalvi
Tenim informació de primera mà dels millors productes d’estalvi que hi ha el mercat consulti’ns sense compromís.

Pensions
La Seguretat Social retallarà cada cop més les pensions, li podem oferir un pla personalitzat per preparar la seva jubilació i garantir el seu nivell de vida un cop deixi de treballar.

Viatges
Assegurances d’assistència mèdica en viatges, robatoris pèrdues d’equipatge etc.. viatgi tranquil i segur.

Animals domèstics
Nova assegurança especial per animals domèstics , consulti preu i cobertures sense compromís

Assegurances per Autónoms

Sabem de primera mà el risc que comporta ser autònom per això el podem assessorar per garantir el seu present i el seu futur.

Malaltia / Accidents
No es pot permetre el luxe de perdre ingressos per malaltia o accidents per això podem cobrir aquests riscos garantint-li uns subsidis per dies de malaltia o hospitalització.

Plans de Pensions específics per AUTONOMS
L’ajudem a garantir els mateixos ingressos que te ara en actiu quan ja no pugui treballar. Mitjançant un pla personalitzat, mirem d’assegurar que mantingui el seu nivell de vida quan estigui jubilat.

Assegurances de Vida - AUTONOMS
L’assessorem perquè no s’hagi de preocupar per la seva família.

Locals Comercials
Assegurances especialitzades per a cada tipus de negoci perquè vostè no s’hagi de preocupar de res.