Cerca de parkings

Cerca de parkings

Plaça de pàrquing en lloguer de 2, 25m d’ample per 4, 90m de llarg. Es troba ubicada a la planta -1 plaça 4 Porta automática. IVA inclòs. Tranport: Metro L4 Bogatell Bus 6-40-42-B20-B25.

Es lloga plaça de pàrquing en la zona de Sagrada Família. Es tracta d’una plaça en la planta -1. Mesures de la plaça: 2m x 4.40m Porta automàtica i rampa d’accés àmplia. Es requereix 1 mes de fiança per al comandament Transport pròxim: Metro L2 Encants / L2 /L5 Sagrada Família.

Plaça de pàrquing en lloguer a la Sagrada Família. Es tracta d’una plaça situada a la primera planta del garatge. Disposa de porta automàtica. Mesures: 2,30m d’ample x 4,30m de llarg. Plaça per a cotxe mitjà o 2 motos grans. Es lliura comandament a distància per a accedir al garatge. Pot provar-la quan vulgui. Aquest parking es troba situat al costat del transport públic: Metro: Línea 5 y Línea 2 Sagrada Família.  

Plaça de pàrquing per a 1 o 2 motos grans en lloguer en la Sagrada Família Plaça situada en soterrani 3 núm. de plaça 353. Mesures 4.80m de llarg x 1.60m d’ample. Accès de porta amb comandament a distància. Molt bona ubicació donada la dificultat d’aparcament de la zona en la qual es troba la plaça de pàrquing. Sortida a Avinguda Diagonal, amb excel·lent connexió per a sortir de Barcelona.

Cercador d’immobles

Cercador de pisos

Propietari, et regalem una TV!

Propietari, et regalem una TV
BZ GESTIÓ és el que necessites! T’estalviaràs feina, temps i maldecaps.

Vols saber-ho tot?

Subscriu-te als nostres butlletins informatius