Cerca de parkings

Cerca de parkings

Plaça de pàrquing per a 1 o 2 motos grans en lloguer en la Sagrada Família Plaça situada en soterrani 3 núm. de plaça 353. Mesures 4.80m de llarg x 1.60m d’ample. Accès de porta amb comandament a distància. Molt bona ubicació donada la dificultat d’aparcament de la zona en la qual es troba la plaça de pàrquing. Sortida a Avinguda Diagonal, amb excel·lent connexió per a sortir de Barcelona.

Es lloga plaça de pàrquing per a cotxe gran. Les mesures de la plaça són 4.70m (llarg) per 2.20m (ample) Porta d’accés automàtica amb conmandament a distància. Planta -3 Plaza 31 Es pot provar sense compromís.

Pàrquing en lloguer per a cotxe petit a Sagrada Família Mides: 3,90m Llarg x 1,94m ample.

Plaça de parking en planta 1 (carrer) Mides 4,30 de llarg x 2,00 d’ample Planta 1 en plaça nº 1

Es lloga plaça de pàrquing molt gran en el barri del Parc i la Llancuna del Poblenou. Està situada prop d’oficines i habitatges. Plaza de 25m2 amb capacitat per a dos cotxes o cotxes grans. Es tracta d’una doble plaça en línia. Mesures: 2’50m d’ample x 10’80m de llarg. Iva inclòs. On abans s’aixecaven fàbriques i indústries abandonades han anat sorgint blocs de cases, i edificis d’oficines que han transformat la zona. El veïnat acull cada vegada a més professionals independents que comparteixen despatxos o co-workings i que es desplacen des de diversos punts de la geografia. Poder aparcar el cotxe prop del treball és un luxe a l’abast de la mà. Arriba a la teva destinació i aparca el teu vehicle sense problemes. La plaça es troba comunicada amb transport públic de: Metro L4 Bogatell Bus 6-40-42-B20-B25.

Es lloga plaça de pàrquing en la zona de Sagrada Família. Es tracta d’una plaça en la planta -1. Mesures de la plaça: 2m x 4.40m Porta automàtica i rampa d’accés àmplia. Es requereix 1 mes de fiança per al comandament Transport pròxim: Metro L2 Encants / L2 /L5 Sagrada Família.

Cercador d’immobles

Cercador de pisos

Propietari, et regalem una TV!

Propietari, et regalem una TV
BZ GESTIÓ és el que necessites! T’estalviaràs feina, temps i maldecaps.

Vols saber-ho tot?

Subscriu-te als nostres butlletins informatius