Cerca immobles de lloguer

Cerca immobles de lloguer

Es lloga pis de 65m2 útils, segons cadastre. És alt, molt lluminós i tranquil, ja que dóna a un interior d’illa de veïns. La cuina està reformada recentment, és pràctica i funcional. Disposa d’1 dormitori doble i 2 habitacions individuals amb 2 armaris de paret. Hi ha un bany complet amb banyera ampli i ventilació amb finestra. Tant la sala com l’habitació principal tenen sortida a un balcó. Terres de parket. La finca disposa d’ascensor. Transport: Metro L5 Camp de l’Arpa (línia blava) Bus: H8-192-V25- 117 Fiança i despeses de gestió no inclosos en el preu de lloguer.

2 dorms 1 bany
2 dorms 1 bany

Pis de lloguer de 55 m2, segons cadastre. L’immoble consta de sala menjador, una habitació de matrimoni, una habitació individual i un vestidor amb armari. El bany disposa de banyera. La cuina es lliura amb electrodomèstics. Inclou safareig amb sortida a pati de veïns. Terres de parquet. La finca és sense ascensor. Es troba situat al costat de l’Escola Montessori, i a cinc minuts del Parc de la Torrassa. TRANSPORTI Metro: Collblanc L5 (Línia blava)/ Metre Santa Eulàlia L1 Fiances i despeses de gestió no inclòs en el preu de lloguer.

2 dorms 1 bany
2 dorms 1 bany

Local en lloguer de 100m2 al Baix Guinardó

2 dorms 1 bany
2 dorms 1 bany

Oficina de lloguer al barri de la Sagrada Família! Oficina de 68m2, segons cadastre. L’immoble consta d’un espai central de de treball d’uns 40m2, a més d’un despatx independent de 18m2 que està separat per una mampara. Disposa d’un office de 8m2 i un lavabo. Les oficines són interiors perquè donen a la part posterior de l’edifici, però tenen molta lluminositat. Terra de parquet. Hi ha 3 splits d’aire condicionat amb bomba de fred i de calor. La finca disposa d’ascensor, muntacàrregues i servei de consergeria. Els subministraments estan donats d’alta. És a prop del transport públic. transport: Metro L5 Dos de maig / L2 Sagrada Família Bus 19-N1-33-34-50-51. Fiances i despeses no incloses en el preu de lloguer.

1 bany
1 bany

Local en lloguer en el barri de la Sagrada Família! L’immoble consta de 35m2, segons cadastre. Hi ha una divisió de 25m2, ideal per a atenció al públic, que es pot destinar a botiga. Després, hi ha una rebotiga de 10m2, com a oficina o magatzem. També disposa d’un bany. Es troba en un tram de carrer on hi ha altres comerços de barri i botigues de proximitat. Transport: Metro L2 Encants, L5 Sant Pau Dos de Maig Bus 33-34-50-51. Fiances i despeses de gestió no inclosos en el preu de lloguer.

1 bany
1 bany

Local comercial de 55m2 útils, segons cadastre, en lloguer en la zona de Camp de l’Arpa, el Clot. El local té dos espais, la zona interior disposa d’una gran cambra frigorífica, ideal per a fruiteria, o comerços de cara al públic. Té un bany. L’immoble es troba a peu de carrer, en una zona on viu gent que es mou i consumeix en el barri. Està al costat d’un col·legi. Pot ser una bona oportunitat per a muntar el seu negoci. Prop de transport: Bus: H10-33-34-V23-D50 Metro: Encants L2 (Línia lila) Fiança i despeses de gestió no incloses en el preu de lloguer.

1 bany
1 bany

Es lloga local comercial amb magatzem, en el barri de Camp de l’Arpa. El local consta de recepció, oficina i magatzem. Apte per a atendre el públic. No té sortida de fums. Disposa d’1 bany. Visita-ho sense compromís. Transport: Metro: Navas línia 1 (vermella) – Camp de l’Arpa línia 5 (blava) Bus: H8-192_V25 Fiances i despeses de gestió no inclosos en el preu de lloguer.

1 bany
1 bany

Es lloga pis de 67m2 útils, segons catastre. L’immoble es troba situat a 5 minuts a peu de l’estació de *Clot-*Aragó, amb enllaç directe a l’aeroport i l’AVE. Disposa de 3 habitacions, 1 doble amb sortida a balcó i dos dormitoris individuals. La cuina és de gas ciutat, reformada i sense electrodomèstics. Té un bany complet amb banyera. S’han instal·lat portes noves i es lliura acabat de pintar. Sòls de gres i calefacció individual de gas per radiadors. El pis es alt, i per tant, molt lluminós. Té una fantàstica ubicació per la seva proximitat amb els comerços i la connexió amb el transport públic. Es tracta d’una zona tranquil·la. Bus: 33-34-H10-62-V25 Metro: El Clot-Aragó, enllaci estació d’AVE i Aeroport del Prat Barcelona. Fiances i despeses no incloses en el preu de lloguer.

3 dorms 1 bany
3 dorms 1 bany

Cercador d’immobles

Cercador de pisos

Propietari, et regalem una TV!

Propietari, et regalem una TV
BZ GESTIÓ és el que necessites! T’estalviaràs feina, temps i maldecaps.

Vols saber-ho tot?

Subscriu-te als nostres butlletins informatius