La Càrol, del departament comercial dels lloguer, té una gran passió per cuidar els pisos.

Benvingut/da a la teva nova casa!

Sóc la Càrol Sánchez i estic al departament comercial de lloguers de BZ GESTIÓ.

A BZ GESTIÓ volem que tant llogaters com propietaris estigueu molt ben informats de totes les precaucions que podeu prendre, perquè la vostra relació sigui la més beneficiosa possible. La informació i la transparència són la clau de l’èxit en els contractes entre llogaters i propietaris.

Vull explicar-te pas a pas, els 7 claus que has de tenir presents perquè la teva estança sigui perfecta al llarg de tot el temps i com t’hi ajudem des de BZ GESTIÓ.

Et confiem la cosa més valuosa del món: aquesta casa. Sabem que tindràs cura de tot.

1. abans de res, cal mirar-ho tot

Abans d’entregar-te un pis fem una revisió amb reportatge fotogràfic i un inventari de les coses que hi trobaràs: si hi ha mobles, electrodomèstics i en quin estat es troben totes les coses. Quan entris a viure, si us plau, revisa que tot estigui bé.

Per ajudar-te, et deixem aquest llistat de les coses a revisar l’estat d’entrega de:

  • els terres,
  • el bany,
  • la cuina,
  • els armaris,
  • els tancaments,
  • les portes,
  • la instal·lació elèctrica,
  • l’aigua,
  • si hi ha electrodomèstics,
  • si hi ha mobles.

2. Els primers 15 dies

Quan signes el contracte de lloguer tens 15 dies per comunicar si hi ha alguna cosa que no funciona. Així sabrem si hi ha coses de l’inventari o de l’estat del pis que no són imputables a l’ús que has fet de l’habitatge. Estem parlant de si una maneta no tanca bé, si hi ha una ratllada al parquet, si a l’inventari el model d’un electrodomèstic no és correcte. Mira-ho tot amb lupa.

Si veus que alguna cosa no està bé, ens ho comuniques per escrit i adjuntes fotografies, així tindrem una bona documentació i podrem prendre cura.

3. Cuidar les coses és molt pro

Cal cuidar les coses durant els anys que vius en el pis. Un exemple destraler: si durant cinc anys dones cops al marbre de la cuina, passats els cinc anys caldrà canviar-lo perquè estarà mig trencat. Si fas servir una fusta i talles amb compte, el marbre farà goig com el primer dia.

4. Si s’espatlla qualsevol cosa

Si s’espatlla qualsevol cosa o hi ha una incidència greufes una foto i envia un email a l’administrador o al propietari, segons sigui la teva situació, com més aviat millor. Com més aviat ho comuniquis abans podrem actuar i arreglar el problema. Alhora, quan anem a recollir el pis, ja sabrem que hi ha hagut una incidència important, i que es va solucionar gràcies a la consideració que els llogaters vau mostrar.

5. Pagar tots els mesos

Cal pagar tots els mesos que estàs de lloguer. No es poden fer servir els diners de la fiança en comptes de la renta per a aquesta finalitat.

6. Subministraments

Atenció, no donis de baixa els subministraments de l’aigua, el gas o l’electricitat. Nosaltres, BZ Gestió, ens encarreguem de fer tots els canvis de nom quan fem la sortida.

7. A la sortida

Quan arriba el dia de la sortida  revisem el pis i avaluem tot. La nostra feina és cuidar molt els pisos… La idea és que tot estigui com el primer dia i que, després dels anys que has viscut en aquesta casa, tot quedi igual de bé.

Tenim molts llogaters com tu que ens deixen els pisos millor de com els hi vam entregar: els llogaters PRO.

Sempre sou benvinguts a la vostra nova casa!