Hem obtingut el segell de qualitat QCaf per part del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, després d’un procés d’avaluació de les nostres aptituds per una entitat independent.

Segell de qualitat QCaf

El segell reconeix l’excel·lència i la millora continua en els serveis que donem com és l’administració de la comunitat de propietaris, la convocatòria de reunions, la comptabilitat, tramesa de pressupostos, seguiment d’obres, atenció d’urgències, reparacions d’espais d’ús comú i l’assessoria fiscal i judicial, entre d’altres.

I, també, la gestió de lloguers, on ens encarreguem de tenir més de 600 habitatges arrendats, garantint el cobrament de les rendes mensuals i donant servei de manteniment i reparació en nom de la propietat que ens ho sol·licita.

L’obtenció del segell de qualitat QCaf acredita la nostra professionalitat com a Administradors de Finques i lloguers, i ens fa sentir especialment orgulloses i orgullosos després de més de quaranta anys treballant al vostre costat.

Volem fer del nostre col·lectiu un sector fort, competitiu i productiu. Que sigui capaç d’adaptar-se als canvis socials, a les tecnologies, a noves necessitats que vagin sorgint a la societat. La nostra feina és garantir que els nostres clients estiguin en bones mans i el Segell de Qualitat QCaf és això, donar una qualificació reconeguda de la nostra professió.
Sr. Enrique Vendrell, president del CAFBL

En conclusió, el segell promou bones pràctiques i la creació d’un estàndard de qualitat en el sector, avalua la relació amb els clients i com es milloren els processos de treball. Cal destacar, en aquest sentit, que hem implementat l’Administrador virtual, on cada propietari pot gestionar la seva comunitat des del seu mòbil, el telèfon de 24 hores per informar d’una avaria o incidència i l’ús Whatsapp o SMS per enviar-nos missatges sobre la comunitat de veïnes i veïns.

El segell reconeix que mirem, en tot moment, de millorar l’Administració de les finques, la formació del nostre personal i l’ús de tecnologies que ens ajuden a ser més eficients a l’hora de resoldre el dia a dia de les comunitats que administrem.

Vistes dels carrers de Barcelona
Vistes dels carrers de Barcelona