450.000 €

  • Referència: BZ sancho
  • Superfície: 181 m²
  • Tipus d’immoble:
  • Zona: Poblenou
  • Certificat energètic: Exempt

Descripció

Local comercial d’obra nova, cantoner a 3 carrers, a Barcelona zona Provençals del Poblenou

Són 181 m2 de superfície diàfana, convertible en 2 plantes cadascuna de 181m2, apte per a qualsevol negoci que vulguis emprendre o expandir, excepte bars o restaurants. Com tot local d’obra nova, està preparat perquè puguis acabar segons les teves necessitats.

Poblenou, un barri molt revaloritzat en els últims anys, amb una població eclèctica, pero amb cada vegada gustos més cosmopolites, de manera que fàcilment triomfarà el negoci que puguis emprendre. La seva ubicació és idonia ja que està molt a prop de tot el districte del 22 @ de la historica zona lúdica del Poblenou, l’Avinguda Meridiana, entrada directa a la C31, ia pocs metres del metro línia vermella (L1- Glories) i línia groga ( L4 – Bogatell), centre comercial de Les Glories, Tram (T4 – T5 – T6 Auditoria-Teatre Nacional), parcs infantils i escoles de primària i secundària. Sigues emprenedor i truca’ns! El preu no inclou despeses ni impostos.

El comprador haurà de pagar l’Impost de Valor Afegit que li correspongui i els actes jurídics documentats. També haurà de pagar l’aranzel notarial i el registral. Per a qualsevol informació pot consultar-nos.

Veure en el mapa / Barri

This style property is located in Barcelona is currently and has been listed on BZ GESTIÓ. This property is listed at 450.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.