210.000 €

  • Referència: Carreras candi 33 4-1
  • Superfície: 73 m²
  • Dormitoris: 2
  • Banys: 1
  • Tipus d’immoble:
  • Zona: Sants
  • Certificat energètic: E

Descripció

Acollidor pis de dues habitacions (una doble i una individual gran), bany complert amb dutxa i cuina completament reformats i sala menjador amb sortida a galeria on hi ha instal·lada la zona d’aigües. Completament exterior (inclús el bany), la lluminositat és una de les principals característiques d’aquest immoble.

Situat en una finca de dos pisos per planta, amb veïns que es coneixen de tota la vida, perfectament cuidada (adequat a totes les normatives actuals) i amb possibilitat de poder instal·lar ascensor el dia de demà. Tot tocant a la Carretera de Sants que al 1999 va ser designat Carrer Comercial avui en dia considerat el més gran d’Europa.

A pocs metres del Recinte de la Maternitat i de l’Hospital Universitari Dexeus, del Mercat de Sants i del de Collblanc, escoles de primària i secundària, centres cívics i culturals, gimnasos, i mil locals de restauració i oci!

La seva proximitat a la zona universitària i al Camp del Barça el fa prou atractiu per invertir!

La ubicació del pis permet una ràpida comunicació amb qualsevol punt de la ciutat, gràcies a la basta xarxa d’autobusos i del Metro Línies 5 i 1 (Badal i Mercat Nou). El preu no inclou despeses ni impostos.

El comprador haurà de pagar en les compres d’habitatges de segona mà de l’Impost de Transmissions Patrimonials que li correspongui segons la seva situació fiscal. També haurà de pagar l’aranzel notarial i el registral.

Per a qualsevol informació pots consultar-nos.

Veure en el mapa / Barri

This style property is located in Barcelona is currently and has been listed on BZ GESTIÓ. This property is listed at 210.000 €. It has 2 bedrooms, 1 bathrooms, and is . The property was built in year.