Qui som

BZ GESTIÓ forma part del Grup Balsells Zaragoza, que va néixer el 1980 com Balsells Zaragoza Gestió SL, una corredoria d’assegurances generals, administració de finques i assessoria fiscal a nivell particular.

L’experiència i les bones pràctiques van fer que els clients ens confiessin noves tasques. I, així, obrint noves línies de negoci, arribem a l’actualitat:

BZ GESTIÓ - Gestión integral de fincas

BZ GESTIÓ

BZ GESTIÓ és l’empresa del grup focalitzada a oferir serveis integrals de qualitat i personalitzats en l’administració de finques, la gestió de propietats i patrimoni, la compra-venda i lloguer de pisos, assegurances i assessoria fiscal, jurídica i d’inversions.

BZ GESTIÓ EQUIP

El nostre equip

El nostre equip ha estat curosament seleccionat i capacitat per assegurar l’excel·lència en el servei. Perquè l’administració de la teva comunitat i la gestió comercial de la teva propietat no sigui una càrrega per a tu.

Contacta’ns i comprova-ho!

BZ GESTIÓ - Balsells Zaragoza Gestió

Missió

Assessorament integral i de qualitat en la gestió de patrimoni sense preocupacions per al propietari.

 • Assessorament integral: Podem cobrir totes les necessitats relacionades amb la gestió de patrimoni, administració de finques, assegurances, etc. que pugui tenir el client.
 • De qualitat: més de 40 anys al barri, adaptant-nos a les seves necessitats i utilitzant processos i tecnologies punteres.
 • Gestió de patrimoni: Actualització i reciclatge constants sobre la legislació del sector.
 • Sense preocupacions per al propietari: el nostre focus és la tranquil·litat del propietari.

Visió

Ser un referent a Barcelona de la gestió de patrimoni i de la qualitat en el servei.

 • Ser un referent a Barcelona: no ser un més, sinó marcar tendència amb el nostre saber fer, al barri i a la nostra ciutat.
 • Gestió del patrimoni: coneixem i abordem des dels detalls al tot de qualsevol tipus de propietat.
 • Qualitat en el servei: el compromís amb els nostres clients ens porta a buscar l’excel·lència en el que fem.

Valors

Honestedat, transparència, humilitat i orientació al client.

 • Honestedat : el fet de portar tants anys treballant demostra que sempre hem fet les coses de manera honesta; no diem al client allò que vol sentir, sinó que els expliquem la realitat des del primer moment. Entenem que el client confia en nosaltres perquè l’assessorem i l’aconsellem, per ajudar-lo a solucionar les seves preocupacions.
 • Transparència : som molt clars des del primer moment, no fem canvis ni moviments estranys a última hora.
 • Humilitat : és un valor clau en tot negoci. Expliquem les coses de manera senzilla i clara perquè el client ho entengui. I no ens vantem, els resultats ens avalen.
 • Orientació al client: cuidem el client i ens comprometem amb ell; actuem com si nosaltres estiguéssim en la mateixa situació: tenim empatia i sabem posar-nos al seu lloc.
BZ GESTIÓ és el que necessites! T’estalviaràs feina, temps i maldecaps.