Qui som: missió, visió i valors de BZ GESTIÓ

Qui som

BZ GESTIÓ forma part del Grup Balsells Zaragoza, que va néixer el 1980 com Balsells Zaragoza Gestió SL, una corredoria d’assegurances generals, administració de finques i assessoria fiscal a nivell particular.

L’experiència i les bones pràctiques van fer que els clients ens confiessin noves tasques. I, així, obrint noves línies de negoci, arribem a l’actualitat:

BZ GESTIÓ - Gestión integral de fincas

BZ GESTIÓ

BZ GESTIÓ és l’empresa del grup focalitzada a oferir serveis integrals de qualitat i personalitzats en l’administració de finques, la gestió de propietats i patrimoni, la compra-venda i lloguer de pisos, assegurances i assessoria fiscal, jurídica i d’inversions.

BZ GESTIÓ EQUIP

El nostre equip

El nostre equip ha estat curosament seleccionat i capacitat per assegurar l’excel·lència en el servei. Perquè l’administració de la teva comunitat i la gestió comercial de la teva propietat no sigui una càrrega per a tu.

Contacta’ns i comprova-ho!

BZ GESTIÓ - Balsells Zaragoza Gestió

Missió

Assessorament integral i de qualitat en la gestió de patrimoni sense preocupacions per al propietari.

 • Assessorament integral: Podem cobrir totes les necessitats relacionades amb la gestió de patrimoni, administració de finques, assegurances, etc. que pugui tenir el client.
 • De qualitat: més de 40 anys al barri, adaptant-nos a les seves necessitats i utilitzant processos i tecnologies punteres.
 • Gestió de patrimoni: Actualització i reciclatge constants sobre la legislació del sector.
 • Sense preocupacions per al propietari: el nostre focus és la tranquil·litat del propietari.

Visió

Ser un referent a Barcelona de la gestió de patrimoni i de la qualitat en el servei.

 • Ser un referent a Barcelona: no ser un més, sinó marcar tendència amb el nostre saber fer, al barri i a la nostra ciutat.
 • Gestió del patrimoni: coneixem i abordem des dels detalls al tot de qualsevol tipus de propietat.
 • Qualitat en el servei: el compromís amb els nostres clients ens porta a buscar l’excel·lència en el que fem.

Valors

Honestedat, transparència, humilitat i orientació al client.

 • Honestedat : el fet de portar tants anys treballant demostra que sempre hem fet les coses de manera honesta; no diem al client allò que vol sentir, sinó que els expliquem la realitat des del primer moment. Entenem que el client confia en nosaltres perquè l’assessorem i l’aconsellem, per ajudar-lo a solucionar les seves preocupacions.
 • Transparència : som molt clars des del primer moment, no fem canvis ni moviments estranys a última hora.
 • Humilitat : és un valor clau en tot negoci. Expliquem les coses de manera senzilla i clara perquè el client ho entengui. I no ens vantem, els resultats ens avalen.
 • Orientació al client: cuidem el client i ens comprometem amb ell; actuem com si nosaltres estiguéssim en la mateixa situació: tenim empatia i sabem posar-nos al seu lloc.
BZ GESTIÓ és el que necessites! T’estalviaràs feina, temps i maldecaps.